fbpx
Vprašanja & Odgovori 2019-03-08T13:05:03+00:00

VPRAŠANJA & ODGOVORI

STUDIOPLANET

Z video produkcijo STUDIOPLANET do večje prodaje in prepoznavnosti! 

Kakšno opremo uporabljate pri vašem delu?

Vse snemamo s Canonovimi filmskimi kamerami, s katerimi lahko v studiu ali na terenu posnamemo čudovite naravne barvne tone. Snemamo lahko v HD formatu, ki se uporablja na TV ali portalih, kot je npr. Youtube, lahko pa snemamo tudi v formatu 4K.

Končno velikost in kakovost formata video gradiva seveda vselej prilagodimo potrebam naročnika.

Pri snemanju in obdelavi zvoka uporabljamo visoko kakovostno opremo za terensko zajemanje zvoka (A-Class, sistem Sound Devices) ter vrhunske mikrofone (Neumann, Sennheiser, AEA, Shure).

Ponujate ugodne pakete. Kako naj vemo, da je kakovost vaših storitev primerna?

Kakovost naših storitev je vrhunska. Sprehodite se po naši video galeriji in si oglejte naše posnetke. Ugodne cene dosežemo z napredno logistiko, ki smo jo dolgo snovali za potrebe tega projekta. Le tako lahko naročniku ponudimo odlično kakovost in vnaprej določeno ugodno ceno.

Kdo stoji za znamko Studioplanet?

Ljudje! Ekipa posameznikov, ki imajo za seboj veliko projektov in znanja. Studioplanet je znamka podjetja Imperiom d.o.o.

Kako poteka proces nakupa poslovnega videa pri vas?

Kako poteka proces nakupa poslovnega videa pri vas?

Po uspešno izvedenem plačilu boste po e-pošti prejeli poslovni vprašalnik ter smernice s primeri, ki nam ga izpolnjenega vrnete.
S tem bomo hitreje določili vaše cilje in želje pri kreiranju oglasa. Vprašalnik vas vodi skozi ključna vprašanja kot so: za kakšen namen bi radi posneli video, kaj je vaše glavno sporočilo, kako dober je vaš slogan itd. V vprašalniku so navedeni tudi primeri dobre prakse.

Ko nam vrnete vprašalnik sledi svetovanje po telefonu (do 15 min);
skupaj z vami pregledamo izpolnjeno in po potrebi svetujemo.

Določimo vse potrebno, potrdimo termin, posnamemo in zmontiramo.

Prejmete oglas TV kakovosti, ki ga lahko neomejeno delite na kanalih po svoji izbiri.

Kupila sem paket CV vizitka. Kako naj se pripravim?

Odlična izbira! Cv vizitko vedno napravimo tako splošno, da pokrijemo vsa glavna področja: vaše močne točke, kompetence, delovne izkušnje, osebnostne lastnosti ter interese ali pa ga obratno, napravimo zelo specifičnega, če je to vaša želja.

V vsakem primeru po nakupu prejmete navodila ter vprašalnik, ki nam ga posredujete vsaj dva dni pred dogovorjenim snemanjem. Iz vprašalnika izberete vprašanja in po potrebi dodate svoja. Prejmete tudi smernice za nastopanje in nasvete za sproščen nastop. V našem studiu je vzdušje vedno prijetno, stvari potekajo tekoče. Pomagali vam bomo, da boste sproščeni in polni dobre energije.

Vedno posnamemo več materiala kakor znaša končna verzija, skrbno izberemo najboljše dele in jih lepo zmontiramo.

Ali nudite tudi nadstandarne storitve? Ali lahko izvedete zahtevnejše projekte?

Seveda, le stopite v kontakt z nami, sodelujemo z izkušenimi režiserji, ki so posneli veliko tv reklam, dokumentarnih, filmov, celovečernih filmov, glasbenih video spotov itd.

V kakšni obliki prejmem posnetek?

V dogovorjenem roku boste po e-mailu prejeli link do posnetka, nato samo kliknete na povezavo in si posnetek naložite na domač računalnik ali telefon.

Ne najdete odgovora na svoja vprašanja? Pokličite nas ali izpolnite kontaktni obrazec, ki ga najdete v nogi naše spletne strani in z veseljem vam bomo pomagali.

Ekipa StudiaPlanet

ŽELITE DA VAS POKLIČEMO?
… ste samo klic stran od odlične marketinške strategije in izvedbe

Želim sestanek